Ředitelství soutěží

Seminář pro kouče debatních klubů

Ředitelství soutěží zve všechny kouče debatních klubů a zájemce o koučování na seminář, který se uskuteční dne 9. 2. 2019 v rámci 2. turnaje Debate League v Praze.


Mezi hlavní témata školení budou patřit základy koučování, úloha kouče, zpětná vazba ve vzdělávání, řízení debatního klubu (komunikace s debatéry, rodiči, vedením školy), příprava debatérů na připravené teze, analýza v argumentaci, vedení debatérů při práci s důkazy.

Seminář povedou profesionální koučka Ála Čechová a metodici Ředitelství soutěží ADK. Seminář je určen zejména pro stávající kouče, včetně pokročilých; uvítáme však i zájemce o koučování. V rámci semináře bude prostor pro sdílení a výměnu zkušeností mezi kouči; konkrétní náplň bude přizpůsobena potřebám přihlášených.

Program

9:00-12:00 Dopolední blok semináře
12:00-13:30 Oběd
13:30-18:00 Odpolední blok semináře

Přihlášky podávejte prostřednictvím systému greybox do 1. 2. 2019 do 14:00 hodin. Do poznámky k přihlášce můžete navrhnout témata, která byste chtěli do školení zahrnout. Ředitelství soutěží si vyhrazuje právo seminář zrušit v případě nedostatečného počtu přihlášených nebo výrazného nedostatku rozhodčích přihlášených na turnaj.