Zahraničí

Národní tréninkové centrum

Chceš se zlepšovat v debatování, jenom nevíš jak? Nestačí ti jenom jeden trénink na klubu týdně? Chceš vyzkoušet mezinárodní turnaje?

Pokud je tvá odpověď na všechny otázky ano, právě tebe hledáme!

Národní tým 2022

Možná víš, že i v debatování existuje mistrovství světa, a tudíž i národní týmy a řada trenérů, kteří s nimi pracují, jezdí na soustředění a dělají spoustu dalších věcí jako ve sportu. Jeden takový tým má i Česko a my ti teď chceme dát šanci stát se jeho členem. Chceme dát šanci všem, kdo si na to věří a chtějí se zlepšovat, a proto jsme se rozhodli otevřít Národní tréninkové centrum.

Co tě v takovém centru čeká? Rozhodně práce, hodně práce a dřiny, ale zato i téměř jistá odměna. Naučíme tě přemýšlet o debatě jinak, jak to dělají ti nejlepší. Naučíme tě debatovat WSDC. Ukážeme ti, jak se připravuje pořádný kejs. Hlavně ti ale dáme příležitost dostat se mezi motivované debatéry a debatérky, kteří se chtějí zlepšit.

Pokud tě to zaujalo, můžeš se připojit pouhým kliknutím na pozvánku na náš Discord server. Ještě předtím raději zrekapitulujeme podmínky.

  1. Věk (ideálně) do 16 let
  2. Nebát se mluvit anglicky
  3. Motivace učit se novým věcem

Je ti 16 let a více? Nevadí i pro tebe máme návrh. Chceme totiž postupně rozšiřovat náš trenérský tým, kam můžeš skvěle zapadnout. Nejdříve tě naučíme pokročilým debatním metodám a také základům koučování. I když se pak nebudeš chtít přidat, využiješ své zkušenosti třeba při trénování vlastního klubu nebo při rozhodování. 

Přihlášky: přímo na Discord server

Uzávěrka přihlášek: 4. prosince 2022

Kontakt pro dotazy: jakub.hlavacek@debatovani.cz