Debatní liga, Rozhodnutí představenstva

Mimořádná zpráva

Na základě nařízení Bezpečnostní rady státu o šíření koronaviru v ČR se ruší turnaj Debatní ligy a Debate League v Nymburce. Zároveň se odkládá valná hromada 2020 na neurčito.


Vážení debatéři, rozhodčí a trenéři,

jak už jste zřejmě zaznamenali, vláda dnes uzavřela školy a zakázala veřejné akce s účastí nad 100 osob v souvislosti s novým virem COVID-19 (koronavirus). Z toho důvodu jsme nuceni zrušit nejbližší debatní turnaje: třetí turnaj Debatní ligy a Debate League a Prague Debate Spring International Tournament 2020. Stejně tak je na neurčito odložena valná hromada Asociace debatní klubů, z.s.

Dlouho jsme věřili, že tento krok nebude nutný a pečlivě jsme sledovali nařízení a doporučení Ministerstva zdravotnictví ČR a dalších zodpovědných orgánů. Bezpečnost účastníků našich akcí je pro nás prvořadou prioritou.

Přihlášené účastníky turnajů budeme informovat rovněž e-mailem a pokusíme se také co nejdříve vyřešit možné refundace.

O dalších debatních akcích Vás budeme informovat v průběhu následujících dnů; je například možné, že upravíme pravidla pro kvalifikaci na finálový turnaj Debatní ligy a Debate League. Prosíme sledujte dále naše sociální sítě nebo webové stránky.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na příští shledání!

Představenstvo a ředitelství soutěží
Asociace debatních klubů